Trust Vaia Tastiere dhe Mouse Touch, Wireless

  • Kliko për zmadhim
Trust Vaia Tastiere dhe Mouse Touch, Wireless

Tap to enlarge

4,000 Lek


Të dhënat e Produktit
Specifikimet

Connection type: wireless

Wireless range: 10 m

USB receiver included: yes

Power source: battery

Keyboard layout: QWERTY

Compatible Software Platforms: Windows, Chrome OS, Mac OS

Compatible Device Types: pc, laptop, smart TV, gaming console

Special features: Integrated XL Touchpad (73 x 62 mm). 5 Dedicated multimedia buttons. 12 extra FN functions. Compact size, ideal to use from your couch

 

Kodi i ProduktitTRUHURT58
GjendjaI Ri


Kjo fushë është e detyrueshme.
Në krye

©2009 - 2022 Cored - Të gjitha të drejtat të rezervuara

Na ndiqni

Mailing List

Vendos emailin për tu regjistruar në Newsletter
Vendos një email të saktë.
Email e regjistruar më parë. Continue if you wish to unsubscribe.
Regjistrohu
Cregjistrohu

©2009 - 2022 Cored - Të gjitha të drejtat të rezervuara