Kushtet e Përdorimit

Për çdo blerje tek ne, ju automatikisht pranoni kushtet dhe termat tona.

  • Në çdo artikull që kemi, specifikohet nëse janë të rinj apo të përdorur në faqen përkatëse.
  • Garancia për çdo artikull specifikohet në faqen përkatëse. Nëse nuk është e specifikuar, produkti nuk ka garanci.
  • Nëse produkti që merrni nuk ju pëlqen, brenda 48 orëve ju mund ta ktheni ose ta ndërroni atë me një produkt tjetër. Produkti duhet të jetë me paketimin origjinal, pa shenja gërvishtjeje dhe me të gjitha aksesorët e produktit dhe të paketimit. Produktin duhet ta sillni personalisht, ose ta dërgoni tek ne me postë duke paguar shërbimin. Gjithashtu duhet të na thoni arsyen e kthimit, në mënyrë që të mund të përmirësojmë shërbimin.
  • Transporti në gjithë Shqipërinë është falas për porosi me vlerë mbi 5000 Lek. Mund të aplikohen oferta të ndryshme herë pas here dhe kjo vlerë mund të ndryshojë.
  • Pagesa mund të kryhet Cash në momentin e dorëzimit të porosisë ose me Bankë, paradhënie. Në rastin e Bankës duhet të na njoftoni me email dhe pas konfirmimit të pagesës, mund të dërgohet porosia.
  • Këto kushte shërbimi mund të ndryshojnë në çdo kohë sipas ligjeve në fuqi dhe marrëveshjeve të reja me furnitorët.
  • Klienti zotohet që të lexojë dhe të kuptojë kushtet e shërbimit çdo herë që kryen porosi nëpërmjet faqes tonë.
  • Çdo paqartësi në kushtet e shërbimit, mund të zgjidhet me stafin duke na kontaktuar
Në krye

©2009 - 2020 Red's Computer Solutions - Të gjitha të drejtat të rezervuara

Na ndiqni

Mailing List

Vendos emailin për tu regjistruar në Newsletter
Vendos një email të saktë.
Email e regjistruar më parë. Continue if you wish to unsubscribe.
Regjistrohu
Cregjistrohu

©2009 - 2020 Red's Computer Solutions - Të gjitha të drejtat të rezervuara