Web Hosting Pro

  • Kliko për zmadhim
Web Hosting Pro

Tap to enlarge

42,000 Lek


Të dhënat e Produktit
Specifikimet

Për vetëm 3500 Lek në muaj, përfitoni:

Shërbim hosting për 1 vit:

Deri ne 5 Website dhe 10 database

Akses FTP

25 GB Hapësire ne disk (web + Email + database)

Transferim2TB/Muaj

50 email te përfshira (Adresa alias pa limit)

1 Domain Falas .al ose .com.al/.net.al/.org.al

Kodi i ProduktitWEBQMLVY31
GjendjaI Ri


Kjo fushë është e detyrueshme.
Në krye

©2009 - 2019 Red's Computer Solutions - Të gjitha të drejtat të rezervuara

Na ndiqni

Mailing List

Vendos emailin për tu regjistruar në Newsletter
Vendos një email të saktë.
Email e regjistruar më parë. Continue if you wish to unsubscribe.
Regjistrohu
Cregjistrohu

©2009 - 2019 Red's Computer Solutions - Të gjitha të drejtat të rezervuara