Si të blej

Nëse nuk e keni bërë, ju këshillojmë të regjistroheni për të lehtësuar porositë e mëtejshme.

Përzgjidhni produktin e dëshiruar dhe klikoni butonin “Në shportë”:

 

Klikoni te ikona e shportës djathtas, në krye të faqes, dhe pastaj butonin jeshil “Porosi e sigurt”:

 

 

Më pas kontrolloni adresat ku dëshironi që të dërgohet porosia, mund ti ndryshoni te rubrika juaj e adresave, si dhe lini shënimet tuaja për porosinë:

 

Kontrolloni shportën tuaj, sasinë e produkteve, çmimet, aplikoni kodet promocionale nëse keni, dhe klikoni butonin blu “Porosi e sigurt”

 

 

Kaq ishte, porosia u krye, mund të printoni faturën nëse dëshironi, dhe të prisni konfirmimin nga ana e stafit tonë.

 

Ju faleminderit

Në krye

©2009 - 2022 Cored - Të gjitha të drejtat të rezervuara

Na ndiqni

Mailing List

Vendos emailin për tu regjistruar në Newsletter
Vendos një email të saktë.
Email e regjistruar më parë. Continue if you wish to unsubscribe.
Regjistrohu
Cregjistrohu

©2009 - 2022 Cored - Të gjitha të drejtat të rezervuara