Si të regjistrohem

Te faqja kryesore, apo çdo faqe tjetër, klikoni te "Regjistrohu"

 

Plotësoni të dhënat tuaja personale të cilat do të shërbejnë ekskluzivisht për finalizimin e porosive tuaja:

 

Pasi të keni lexuar kushtet e shërbimit, klikoni si më poshtë dhe në fund klikoni te butoni “Regjistrohu”:

 

 

Tani jeni gati për të kryer porosinë tuaj të parë, por ju këshillojmë të plotësoni adresën tuaj te rubrika e adresave, dhe mund të konsultoni udhëzimet “Si të blej”.

Në krye

©2009 - 2022 Cored - Të gjitha të drejtat të rezervuara

Na ndiqni

Mailing List

Vendos emailin për tu regjistruar në Newsletter
Vendos një email të saktë.
Email e regjistruar më parë. Continue if you wish to unsubscribe.
Regjistrohu
Cregjistrohu

©2009 - 2022 Cored - Të gjitha të drejtat të rezervuara