Web Hosting Biznes

  • Kliko për zmadhim
  • Kliko për zmadhim
Web Hosting Biznes

Tap for gallery

500 Lek


Të dhënat e Produktit
Specifikimet

Për vetëm 500Lek (plus TVSH) për çdo përdorues në muaj (kontrata 1 vjeçare, pagesa 1 vjeçare), përfitoni:

Shërbim hosting 1 vjeçar ku për çdo përdorues përfitoni:

1 website dhe 1 database

50GB Hapësire në disk (Web + Email)

1 email të përfshire (5 Adresa alias falas)

Alias pa limit për departamentet

Domain sipas dëshirës duke filluar nga 1500Lek në vit. Na kontaktoni paraprakisht për të verifikuar domain.

Server i mbrojtur me certifikata SSL, transmetim i kriptuar i emaileve, konfigurim i DKIM/SPF/DMARC. Filtra AntiSPAM, Antivirus

Kodi i ProduktitWEBFCLTH61
GjendjaI Ri


Kjo fushë është e detyrueshme.
Në krye

©2009 - 2020 Red's Computer Solutions - Të gjitha të drejtat të rezervuara

Na ndiqni

Mailing List

Vendos emailin për tu regjistruar në Newsletter
Vendos një email të saktë.
Email e regjistruar më parë. Continue if you wish to unsubscribe.
Regjistrohu
Cregjistrohu

©2009 - 2020 Red's Computer Solutions - Të gjitha të drejtat të rezervuara